Rakamlarla URFODU

URFODU 2023- XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması

23.05.2023 177

URFODU 2023- XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması Uluslararası etabında öğretmenlerimiz Kader KOCABAŞ, Saliha Beyza ÖZKAYA, Didem YAMAN, Mustafa DÜZGÜN danışmanlığında 22 öğrencimiz Matematik, Fen, İngilizce, Almanca, Biyoloji ve Kimya alanlarında yarışmalara katılım göstermişlerdir.

48 öğrencimizin 5 farklı alanda katılım gerçekleştirdiği yarışmalarda ise alınan dereceler şu şekilde gerçekleşmiştir.

Matematik alanında yapılan 29 başvurudan, 7 kişi 1. derece diploma, 9 kişi 2. derece diploma, 9 kişi ise 3. derece diploma almaya hak kazanmıştır.

Biyoloji-Fen alanında yapılan 12 başvurudan, 5 kişi 2. derece diploma, 7 kişi ise 3. derece diploma almaya hak kazanmıştır.

İngilizce alanında yapılan 5 başvurudan, 1 kişi 1. derece diploma, 3 kişi 2. derece diploma, 1 kişi ise 3. derece diploma almaya hak kazanmıştır.

Almanca alanından katılım sağlayan bir öğrencimiz 2. derece diploma almaya hak kazanmıştır.

Kimya alanından katılım sağlayan bir öğrencimiz 3. derece diploma almaya hak kazanmıştır.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve danışmanlık yapan öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.