Bölge Finallerinden Güzel Haber

Bölge Finallerinden Güzel Haber

25.04.2024 14

Finike Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan 4 proje TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2024 Yılı Bölge Aşaması Proje Değerlendirmeleri kapsamında 22-25 Nisan tarihleri arasında Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde sergilendi.

Sergiye; Matematik alanında Fulya ÇAYBAŞ ve Ela Nihal AKMAZ tarafından hazırlanan “Büyük Asal Sayılarda Bölünebilme Modelleri”, Teknolojik Tasarım alanında Yağmur DEMİREL tarafından hazırlanan “Geri Dönüşüm Ağacı” ve Demir KIZILCA ve Kayra ERDEM tarafından hazırlanan “Işıklı Güvenlik Aynası”, Türkçe alanında Bilge DİNLER ve Mehmet Melih HACIOĞLU tarafından hazırlanan “İçimdeki Lirizm” isimli projeler katılmışlardır. 25 Nisan 2024 Perşembe günü açıklanan sonuçlar neticesinde de Tükçe alanındaki "İçimdeki Lirizm" projemiz bölge ikinciliğini elde etmiştir.

Öğretmen ve öğrencilerimizi özverili çalışmalarından ötürü tebrik ederiz. Danışman öğretmenlerimiz Abdurrahman KAYMAZ, Ayşe MERT SARITAŞ, İsmail UĞURCU ve Aykut TOPÇU'ya da verdikleri emekler için teşekkür ederiz.

25-04-2024