4 Proje ile Bölge Finallerindeyiz

22.04.2024 20

Finike Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan 4 proje TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2024 Yılı Bölge Aşaması Proje Değerlendirmeleri kapsamında 22-25 Nisan tarihleri arasında Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde sergilenecek. Sergiye katılacak projeler; Matematik alanında Fulya ÇAYBAŞ ve Ela Nihal AKMAZ tarafından hazırlanan “Büyük Asal Sayılarda Bölünebilme Modelleri”, Teknolojik Tasarım alanında Yağmur DEMİREL tarafından hazırlanan “Geri Dönüşüm Ağacı” ve Demir KIZILCA ve Kayra ERDEM tarafından hazırlanan “Işıklı Güvenlik Aynası”, Türkçe alanında Bilge DİNLER ve Mehmet Melih HACIOĞLU tarafından hazırlanan “İçimdeki Lirizm” isimli projelerdir. Öğrencilerimizi özverili çalışmalarından ötürü tebrik ederken, destekleri ile her zaman öğrencilerimizin yanında olan Danışman Öğretmenlerimiz Abdurrahman KAYMAZ, Ayşe MERT SARITAŞ, İsmail UĞURCU ve Aykut TOPÇU’ya da teşekkür ederiz.

22-04-2024